EMP100029 500 TABAKLIK BULAŞIK YIKAMA MAKİNASI SICAK SU TANKI:Empero bulaşık makinalarının orijinal yedek parçası olan bu sıcak su tankı; durulama esnasında bulaşık makinasının içerisine verilen suyun ısıtıldığı sıcak su kazanıdır. Bulaşık makinası boyler tankı sa
En kaliteli endüstriyel bulaşık yıkama makinelerinin sıcak su tanklarının en uygun fiyatlarıyla satış telefonu 0212 2370749

1000 Tabaklık Bulaşık Yıkama Makinası Sıcak Su Tankı

Satış fiyatı 6.201,61 TL
İndirim
Açıklama

1000 TABAKLIK BULAŞIK YIKAMA MAKİNASI SICAK SU TANKI EMP100029

BOYLER TANKI - 1000 TABAKLIK BULAŞIK YIKAMA MAKİNASI SICAK SU TANKI

Boyler tankı orjinal Empero bulaşık makinası yedek parçasıdır, Empero markalıdır

Empero bulaşık makinası durulama su tankı, rezistansı ve diğer orijinal yedek parçaları Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Empero bulaşık yıkama makinası durulama sıcak su tankı haricinde; endüstriyel bulaşık yıkama makinalarının yıkama motoru fiskiye kolları hortumu parlatıcı pompası rezistansları termostatları yıkama pompaları gider hortumları beyinleri bulunur ve tecrübeli bulaşık yıkama makinası tamircisi olarak bulaşık makinası tamir bulaşık makinası servis hizmeti verilir. Bulaşık makinası parçaları ve tamir bakım servisi telefonu Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Empero bulaşık makinalarının sıcak su tankları haricinde; Kayalar, Algaz, Classeq, İnoksan, Öztiryakiler, Hobart, Fagor, İzmak, Edesa, Dıhr, Classic, Zoppas, İzmak, Mateka, Ersöz bulaşık makinalarına uyumlu boyler tankları vardır, Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

1000 TABAKLIK BULAŞIK YIKAMA MAKİNASI SICAK SU TANKI: Empero bulaşık makinalarının orijinal yedek parçası olan bu sıcak su tankı; durulama esnasında bulaşık makinasının içerisine verilen suyun ısıtıldığı sıcak su kazanıdır. Bulaşık makinası boyler tankı Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.